Samenvatting 2e Divisie: Achilles'29 tegen Excelsior Maassluis (3-0)

In een wedstrijd met twee gezichten heeft Achilles’29 gewonnen van Excelsior Maassluis. Voor de rust legden de Groesbekers met goed combinatievoetbal een goede partij op de mat. Na de thee echter verzandde het spel, ondanks het feit dat Achilles met een man meer stond, in te traag breiwerk. Dit hield bij de gasten het geloof dat er toch nog een punt gehaald kon worden, zelfs toen men na een twee rode kaart met negen man kwam te staan. Pas in de ultieme slotfase nam de ploeg van Heikant door twee invallers definitief afstand. Hiermee houdt Achilles aansluiting op de bovenste plaatsen van de tweede divisie en kan men zich op maken voor de bekeraffiche op de Heikant tegen NAC Breda op woensdag om 19:45.

 

Stand in deze klasse hier