DVV neemt nu al afscheid van trainer Edwin Hoogerdijk

Na slechts drie bekerwedstrijden heeft DVV al afscheid genomen van trainer Edwin Hoogerdijk. Volgens DVV ligt een verschil van inzicht met betrekking tot de technische zaken ten grondslag aan het vertrek van de trainer die net aan zijn derde seizoen bij de Duivense vierdeklasser was begonnen.

Hoogerdijk verlengde in de winterstop zijn contract waarna DVV via de nacompetitie naar de vierde klasse degradeerde. In de poulefase van de beker verloor het zondagelftal van DVV de prestigieuze wedstrijden tegen de buren van SC Groessen (1-3) en SDZZ (2-1). Zondag versloeg DVV vijfdeklasser Wolfersveen met 1-5 door onder meer vier treffers van Jordi Lammertinck, het was de laatste wedstrijd van Hoogerdijk als trainer van DVV.

Voorzitter Hugo Boschker gaf aan dat er louter op voetbaltechnische redenen afscheid is genomen van de trainer en dat het bestuur van DVV het een hele vervelende situatie vindt. Maandagavond werd besloten dat DVV per direct wil stoppen met Hoogerdijk, dinsdagavond wordt dit richting spelersgroep en de technische staf gecommuniceerd. In dit stadium doet DVV nog geen mededelingen over de opvolger.

 

Door onze redactie

Meer over DVV vind je hier