Roda Boys naar tweede ronde beker na doelpuntrijk thuisduel tegen Orion (FOTOREEKS)

AALST – Roda Boys mag zich opmaken voor de tweede ronde van het bekertoernooi. Zaterdag werd Orion met een zwaarbevochten 4-3 verslagen.

Al bij rust had Roda Boys een comfortabele 4-0 voorsprong dankzij doelpunten van Jordy de Wit, Sjors Maas, Freek van Eembergen en Nils Loef. Toch leek het in de tweede helft nog fout te gaan, toen Orion terugkwam tot 4-3. Trainer Frank Brands spreekt dan ook van een tweede helft van een zeer bedenkelijk niveau waarin alle scherpte weg was. Toch plaatst Roda Boys zich dankzij de zege voor de knockoutfase van het bekertoernooi.
Zaterdag speelt de Aalsterse tweedeklasser in de competitie-ouverture bij en tegen Heukelum.

Klik HIER voor meer foto’s

 

Foto’s: Gerald van Zanten
Tekst: Regio-voetbal

Meer over de beker vind je hier