DVOL met monsterscore langs DVE-Trajanus (10-0)

DVOL speelde vandaag de 3de wedstrijd in poule 355 van de beker tegen het Nijmeegse DVE-Trajanus van de nieuwe trainer Frank Koch en duidelijk was dat DVE-Trajanus die er nauwelijks aan te pas kwam. de ruststand was 3-0 voor DVOL door doelpunten van 16e min. Menno Niesten , 40e min. Luuk Geerlings , 45e min. Luuk Geerlings, een 1ste helft met veel bal verlies aan DVOL kant.

In de 2de helft werden de gemaakte afspraken goed na gekomen en dat resulteerde in zeven doelpunten van 54e min. Jules Coenen, 56e min. Luuk Geerlings, 57e min. Luuk Geerlings, 64e min. Stijn de Laat, 64e min. Jules Coenen, 70e min. Luuk Geerlings en in 76e min. wederom Luuk Geerlings .

Een mooie generale voor de derby volgende week Zaterdag 23 september uit tegen vv OSC.

 

Meer over de beker vind je hier