Debuut André Hagen (nieuwe trainer FC Jeugd) vandaag tegen zijn oude club

Arnhem – De zondag derdeklasser FC Jeugd heeft André Hagen aangesteld als nieuwe trainer. De club uit Ede moest op zoek naar een nieuwe trainer nadat Ahmet Kiliç begin september de club verliet. Kiliç was druk met zijn werk en had niet de benodigde trainerspapieren.

André Hagen is een bekende trainer in de regio Ede. De 57-jarige oud-speler van FC Wageningen was de afgelopen drie jaar trainer van de Wageningse derdeklasser ONA’53 en was daarvoor ook lange tijd bij WAVV, SKV en Fortissimo actief.

Opvallend genoeg debuteert Hagen vanmiddag als trainer van FC Jeugd in de bekerwedstrijd tegen zijn oude club ONA’53. Het duel op het terrein van ONA’53 is bovendien beslissend in de strijd om de benodigde koppositie. FC Jeugd moet winnen om door te bekeren.

FC Jeugd speelt dit seizoen in de westelijke 3e klasse D en opent zondag 24 september de competitie met een uitwedstrijd in Utrecht tegen Sporting’70.

 

©Door de Redactie

Meer uit deze klasse hier