Beker | Hatto Heim thuis met 4-1 langs Wijthmen (FOTOREEKS)

Zaterdag speelde Hatto Heim de derde bekerwedstrijd tegen vv Wijthmen uit Zwolle. Het was in de 9e minuut de 1-0 voor Hatto Heim. Een voorzet van Joep van Apeldoorn werd door verdediger Stefan Klei in eigen doel geschoten. Hierna ging Hatto Heim op zoek naar de 2-0 , maar was slodderig met de kansen die ze kregen.
IMG_9521
Naar een half uurtje spelen was er een handsbal door een Hatto Heimer , Scheidsrechter Kwakkel uit Wapenveld gaf een strafschop. Sander Nijmeijer schoot onberispelijk de bal in het doel 1-1. Tien minuten later was het Niels van de Velde die de bal uit een voorzet van Joep hard in schoot 2-1. Die zelfde Niels schoot vijf minuten hierna de ruststand op het scorebord 3-1.
IMG_9501
Na de thee was het van twee kanten geen best voetbal. Veel bal verlies , ballen die niet aan kwamen ,zowel van Hatto Heim als van Wijthmen. Een uurtje onderweg en Erwin Brem wisselde drie spelers om weer een beetje pit in de wedstrijd te krijgen. Het was meteen Ruben Bouwhuis die goed door zette maar zijn schot ging net naast het doel van keeper Beermink. Paar minuten hierna een mooie aanval van de geel/blauwen , en het was Christian de Vries die het laatste tikje gaf voor de 4-1. Hierna ging de wedstrijd als een nachtkaas uit.
IMG_9456
Na 92 minuten vond ook scheidsrechter Kwakkel het mooi geweest en floot af. De eindstand bij de wedstrijd sc Lutten – sv Zalk 2-1 (in de 93e minuut) was genoeg voor Lutten om door te bekeren.(beter doelsaldo)

Voor Hatto Heim begint volgende week de competitie met een uitwedstrijd in Doornspijk tegen D.S.V’61. Een week later de stadsderby tegen vv Hattem (aanvang 18.00 uur)

Klik HIER voor meer foto’s

Door: Gradus Dijkman

Meer over de beker vind je hier