Voorbeschouwing beker: AGOVV thuis tegen VV Nunspeet

Voor AGOVV staat al weer het derde en laatste bekerduel in de poule op het programma. Nunspeet is op sportpark Berg en Bos om 15.00 uur de tegenstander. De ontmoeting met de eersteklasser is ook direct de laatste test voordat de competitie volgende week van start gaat op bezoek bij Owios in Oldebroek.

Eerste bekerzege
Na het gelijkspel bij Robur et Velocitas (3-3) en het nipte verlies in eigen huis tegen Voorwaarts Twello (1-2) wachten de ‘Blauwen’ nog op hun eerste zege in de beker. Trekt AGOVV een overwinning over de streep tegen Nunspeet, dan kan dat zomaar een hele belangrijke zijn. Dit aangezien plaatsing voor de tweede ronde nog mogelijk is omdat de eerste twee ploegen uit de poule verder bekeren. Er moet dan wel met twee doelpunten verschil gewonnen worden van Nunspeet én het is afhankelijk van het resultaat bij Voorwaarts – Robur et Velocitas van een dag later. Laatstgenoemde ploeg mag daarbij niet winnen. Lees verder

 

Wedstrijdinformatie
Zaterdag 16 september 15.00 uur
AGOVV – Nunspeet
Scheidsrechter: R.J. Nijenhuis
Sportpark Berg en Bos

 

Door: Armon Veeneman / AGOVV

Meer over de beker hier