Futsal l Tevfik Ceyar (vv Scherpenzeel) en Achterhoekse keeper Manuel Kuijk gekozen tot beste van 2016/17

Rond de wedstrijd om de Supercup tussen ’t Knooppunt en FC Marlène werd er nog een keer teruggeblikt op het afgelopen seizoen. Tevfik Ceyar werd gekozen tot beste voetballer. De prijs voor het grootste talent ging naar Ilias Bouzit.

Ook bij de uitreiking van de individuele seizoensprijzen voerde ’t Knooppunt de boventoon. Liefst vier van de vijf prijzen gingen naar spelers van de landskampioen.

Beste speler: Tevfik Ceyar (’t Knooppunt)

Tevfik Ceyar was volgens de jury de beste van het afgelopen seizoen. Ceyar is op verschillende posities inzetbaar en waar hij ook speelt, hij is belangrijk voor het team. Daarnaast speelt hij altijd met honderd procent inzet, verzorgt zich goed waardoor hij zelden geblesseerd is. Daarmee is hij ook een rolmodel voor jonge zaalvoetballers.

Grootste talent: Ilias Bouzit (’t Knooppunt)

Een van die jonge spelers bij ’t Knooppunt is Ilias Bouzit. Hij werd gekozen tot grootste talent. Dat die prijs bij de juiste speler terecht was gekomen toonde Bouzit meteen in de Supercup-wedstrijd tegen Fc Marlène. Met een schitterende omhaal bracht hij de stand op 4-0.

Beste keeper: Manuel Kuijk (’t Knooppunt)

Manuel Kuijk kende volgens het juryrapport een sterk seizoen, bijna altijd fit en staat er ook als de druk toeneemt, zoals bij de 10-meter trap van Mats Velseboer in het play-off-duel met Hovocubo. Een cruciale redding op weg naar de eerste landstitel van ’t Knooppunt.

Beste coach: Abdul Marbah (TPP-Rotterdam)

De prijs voor beste coach ging niet naar de winnende trainer, maar naar Abdul Marbah van TPP Rotterdam. Door rustig te blijven en in een mindere periode vast te houden aan zijn visie handhaafde TPP Rotterdam zich in de Eredivisie zaalvoetbal. Daarnaast geeft Marbah jonge spelers de kans om zich te ontwikkelen op het hoogste niveau.

Topscorer: Jamal El Ghannouti (`t Knooppunt)

Jamal El Ghannouti scoorde 36 keer voor ’t Knooppunt in 22 wedstrijden en kroonde zich daarmee tot topscorer van de Eredivisie zaalvoetbal. El Ghannouti heeft ook oog voor zijn medespelers, want hij gaf ook nog eens zestien assists.

 

Beste scheidsrechter: Lars van Leeuwen

Lars van Leeuwen kreeg de beste beoordelingen van waarnemers en rapporteurs. Hij ontving de prijs voor beste scheidsrechter van het seizoen.

 

Bron: knvb

Meer zaalvoetbal vind je hier