Samenvatting Hoofdklasse: Zuidvogels tegen CSV Apeldoorn (4-1)

Het verschil in voetbalkwaliteiten was niet zo groot als de uitslag doet vermoeden. Wat wel direct duidelijk werd, was dat er maar een team was dat alle beschikbare energie in het duel wilde stoppen. Dat was Zuidvogels en daarin zat zaterdagmiddag het grote verschil. De thuisploeg, fanatiek en wellicht overdreven gecoacht door Juan Fernandez Coto, wilde koste wat kost van de eerste thuiswedstrijd in de hoofdklasse, na zestien jaar eerste klasse, een succes maken en de uitglijder van vorige week tegen Sparta Nijkerk rechtzetten. csv Apeldoorn daarentegen maakte een wat matte indruk en verloor veel duels op het middenveld.

Zuidvogels – csv Apeldoorn 4-1 (0-0)
Scoreverloop: 47. Danny Roozendaal 1-0, 63. Ivo de Heus 2-0, 76. Jaap Jong 3-0, 85. Maarten Boeve 3-1, 87. Jaap Jong 4-1

 

Tekst: csv Apeldoorn
Video: csv Apeldoorn TV

Stand in deze klasse hier