Beker: Voorwaarts Twello net te sterk voor AGOVV (1-2)

In de tweede poulewedstrijd van het bekertoernooi moest AGOVV de overwinning aan het bezoekende Voorwaarts Twello laten. In een onderhoudend duel werd het 1-2. De winnende treffer viel twee minuten voor het laatste fluitsignaal. 

AGOVV begon uitermate zwak aan het treffen met de zondagtweedeklasser. Binnen vijf minuten had het al 0-2 kunnen en misschien wel moeten staan. AGOVV-doelman Mike Koldenhof hield zijn ploeg echter met knappe reddingen overeind. Diezelfde Koldenhof vervulde bij de 0-1 opnieuw de hoofdrol, zij het nu in minder positieve zin. De sluitpost legde de bal na een terugspeelpass iets te ver voor zich uit en Voorwaarts-aanvaller Joey Teering zag zijn kans schoon. Hij onderschepte de bal, dribbelde langs Koldenhof en maakte het rustig af: 0-1. Daarvoor had Voorwaarts al nagelaten om de voorsprong te pakken, want Ismar Maglajlic miste een strafschop. De bal werd daarbij knap gepakt door Koldenhof, die dus een duidelijke rol had in het eerste halfuur. Lees hier verder

AGOVV – Voorwaarts Twello 1-2 (0-1).
26. Joey Teering 0-1, 60. Maikel van der Wijk 1-1, 88. Ismar Maglajlic 1-2

Poule 88
1. Nunspeet 2-4 (6-4)
2. Voorwaarts Twello 2-4 (4-3)
3. AGOVV 2-1 (4-5)
4. Robur et Velocitas 2-1 (5-7)

Foto’s: Luciano de Graaf

 

Meer over de beker vind je hier