Beker | Hatto Heim speelt met 1-1 gelijk tegen SC Lutten (FOTO'S/VIDEO)

Hatto Heim speelde zaterdag zijn tweede bekerwedstrijd thuis tegen sc Lutten. Vorige week won Hatto Heim in Zalk met 1-3, terwijl sc Lutten flink uithaalde tegen sc Wijthmen 7-2. Eerste spelde prik kwam van Hatto Heim , Patrick Mensink zijn schot in de 4e minuut uit een corner werd knap gered door de keeper.

IMG_8579
Enkele minuten een mooie aanval van de geel/blauwen , maar Christian de Vries schiet over. Lutten kwam er ook af en toe er goed uit , maar geen gevaar voor Brian Mensink. 15 minuten gespeeld , Peter Sikkema krijgt een enorme grote kans door een verkeerde uittrap van keeper Lars Mulder. Maar de zelfde Mulder hersteld zijn fout knap. Hierna nog enkele kansen voor Lutten , maar de ruststand blijft op de brilstand staan 0-0.
IMG_8603
Tweede helft was nog maar vier minuten bezig of scheidsrechter Wesselink floot terecht de wedstrijd af , dit deed hij omdat er een onweers bui boven het sportpark hing. Naar 10 minuten werd de wedstrijd hervat , en doelman Mensink moest direct aan de bak met een knappe redding op een kopbal van Mark Altena. Nog geen minuut later toch de 0-1 ,een mooie aanval van Lutten werd knap afgemaakt door Frank Altena. Hatto Heim moest nu vol aan de bak , en drukte Lutten verder naar achteren.
In de 78e minuut was het raak , een voorzet van Christian de Vries belandde bij Jelmer van der Velde die hierna doelman Mulder kansloos liet 1-1. Hierna nog wat kleine kansjes voor beide teams , maar er werd niet meer gescoord. Scheidsrechter Wesselink vond het mooi na 90 minuten voetbal en floot af.
IMG_8613
Zaterdag 16-09-2017 weer een thuiswedstrijd tegen Wijthmen voor de beker aanvang 15.00 uur.

Klik HIER voor meer foto’s

 

Door: Gradus Dijkman

Meer over de beker vind je hier