Speaker TEC viert remise als overwinning (VIDEO)

De wedstrijd in de Tweede Divisie tussen TEC en Excelsior Maassluis kende een hectische slotfase. Het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel, maar zowel de speaker als het scorebord van TEC meldde na afloop een 2-1 overwinning voor de ploeg uit Tiel.

TEC was in de eerste helft de bovenliggende partij en kwam via een eigen doelpunt van Excelsior na een corner van Wimilio Vink op een 1-0 voorsprong. Uit een snelle tegenaanval kwam Excelsior in de tweede helft door een treffer van Gerwin Lake langszij: 1-1.

In de blessuretijd leek TEC alsnog te winnen toen invaller Koc een voorzet van Holder fraai in de hoek kopte. Het doelpunt werd echter om onduidelijke redenen afgekeurd waarna Excelsior in de absolute slotfase nog een penalty leek te krijgen. Uiteindelijk floot de scheidsrechter na 95 minuten af met een 1-1 gelijke stand.

De speaker was echter nog in de veronderstelling dat zijn TEC had gewonnen en feliciteerde de thuisploeg met de belangrijke overwinning. De bezoekers uit Maassluis werden met de Monty Python klassieker “Always look on the bright side of life” een goede terugreis gewenst en ook het scorebord liet de zogenaamde 2-1 eindstand zien. Pas na enkele minuten corrigeerde de teleurgestelde speaker zichzelf en bleek de wedstrijd echt in 1-1 geëindigd te zijn.

 

Door de Redactie

Stand in deze klasse hier