Silvolde wint eerste thuiswedstrijd van vpv Purmersteijn (FOTO'S/VIDEO)

Na de goede overwinning in de eerste wedstrijd uit tegen vv Heerenveen stond vandaag de eerste thuiswedstrijd tegen vpv Purmersteijn op het programma. Deze nieuwe tegenstander had de eerste wedstrijd ook in winst omgezet en probeerde natuurlijk ook de goede start voort te zetten evenals de ploeg van Dennis van Beukering. Zoals bekend zou dit de voorlopig laatste wedstrijd worden van aanvoerder Jaël Krosse die binnenkort aan zijn schouder geopereerd gaat worden. Ook de langdurige blessuregevallen van het vorige seizoen, Roy Bouwman en Giel Driever, zijn nog niet beschikbaar maar de rest moet knokken voor een plaats in de basis. Lees hier verder

EOS-70D__2017_09_10_00007124

Klik HIER voor meer foto’s

 

Verslag Henny Tönis
Fotografie Luc Slutter
Videobeelden Ron BerendsenStand in deze klasse hier