Lars ten Teije debuteert bij winnend Vitesse

Een dag nadat Lars ten Teije een driejarig contract bij Vitesse tekende, heeft de aanvaller zijn debuut in de eredivisie gemaakt. Op Woudenstein viel de 19-jarige Ten Teije bij de wedstrijd Excelsior- Vitesse tien minuten voor tijd bij een 0-3 tussenstand in voor clubtopscorer Tim Matavz. 

Vitesse won de uitwedstrijd met 0-3 door doelpunten van Luc Castaignos, Tim Matavz (strafschop) en een wereldgoal van Bryan Linssen.

Foto: Vitesse

De met rugnummer 47 spelende Ten Teije maakte in de voorbereiding dusdanig veel indruk dat hij beloond werd met een contract. De van origine linksbuiten uit Apeldoorn speelde vorig seizoen zowel in de Onder 19 als bij Jong Vitesse (9 wedstrijden in de Tweede Divisie).

 

Door de Redactie

Meer over Vitesse vind je hier