Samenvatting: De Graafschap tegen MVV Maastricht (1-2)

De Graafschap is vrijdagavond tegen een 1-2 nederlaag aangelopen op eigen veld. MVV Maastricht wist de manschappen van Henk de Jong te verslaan. Na een eigen goal van Filip Bednarek maakte Samy Mmaee de 0-2. De late aansluitingstreffer van Mark Diemers leverde echter geen punt(en) op.

 

 

Doelpuntenmaker(s): 0-1 Filip Bednarek e.d. (22.), 0-2 Samy Mmaee (50.), 1-2 Mark Diemers (87.)

Opstelling De Graafschap: Bednarek; Tutuarima, S. Nieuwpoort ©, Van Diermen, L. Nieuwpoort (79. Van Overbeek), Driver; Klaasen (66. Serrarens), El Jebli (54. Ars), Diemers; Van den Hurk en Van Mieghem.

Opstelling MVV Maastricht: Verrips; Janssens, Mmaee, Ippel, Ogunjimi (76. Pereira), Koolhof, Schroijen (79. Loshaj), Nys, Ciranni, Martina en Okita (67. Yildirim).

 

Meer uit deze klasse hier