Middenvelder Jop van Steen derde FC Lienden speler die langdurig uit roulatie is

In de wedstrijd tegen Barendrecht liep Jop van Steen vlak voor rust een blessure op waardoor de dit seizoen naar FC Lienden overgekomen middenvelder in de tweede helft niet terugkeerde in de wedstrijd.

Leek in eerste instantie een onschuldig botje in de enkel te zijn gebroken, nu nadat het gips is verwijderd en nieuwe foto’s zijn genomen blijkt sprake te zijn van een serieuze blessure. Voorlopig gaat er voor 3 weken nieuw gips omheen waarna een nieuwe controle plaats vindt. Bovendien is vooreerst absolute rust voorgeschreven. roulatie

Volgens de artsen is het een zodanige botbreuk dat het herstel wel enige maanden kan duren. Een enorme domper voor de ervaren speler die al snel zijn draai bleek te hebben gevonden binnen de formatie van trainer Hans Kraay jr.

Job (rechts)

Na Jesse van Baal en Marc Bos is de 32 jarige routinier  Job van Steen de derde speler in de Liendense selectie die geruime tijd vanaf de zijlijn zal moeten toekijken.

Meer uit deze klasse hier