Voorbeschouwing: DFS uit naar Berkum

DFS speelt a.s. zaterdag om 14:30 uur op sportpark De Vegtlust haar eerste uitwedstrijd tegen Berkum.

Promovendus Berkum keerde na drie jaar eerste klasse weer terug in de Hoofdklasse. Afgelopen week opende de gastheren de competitie met een 0-0 gelijkspel tegen het stugge AZSV. Berkum beschikt over een sterke spits met snelle vleugelspelers op de flanken, waaronder Johnson Bacuna die in het kampioensjaar in 1D twintig keer doel trof.

DFS, dat voor het eerst speelt tegen Berkum, wil natuurlijk niets liever dan de goede start van vorige week een vervolg geven. Onze jongens zullen dan ook weer vol aan de bak moeten op de kunstgrasmat van Berkum, want makkelijke tegenstanders zijn er op dit niveau niet.

Als DFS wederom dezelfde spirit als vorige week op de mat kan leggen, gekoppeld aan haar voetballend vermogen, moet een goed resultaat tegen Berkum mogelijk zijn.

 

Stand in deze klasse hier