Voorbeschouwing: AGOVV thuis tegen Voorwaarts Twello

AGOVV maakt zich op voor het tweede bekerduel van dit seizoen. Na vorige week zondag in een vermakelijke wedstrijd met 3-3 gelijk te hebben gespeeld op bezoek bij Robur et Velocitas, komt nu Voorwaarts Twello naar sportpark Berg en Bos. Beide ploegen zijn geen onbekenden van elkaar, want op 29 augustus van dit jaar werd er nog een oefenduel afgewerkt.

Tweede test
AGOVV weet na het eerste bekertreffen met Robur et Velocitas aardig hoe het erop staat. Met bij vlagen prima veldspel werd het de rood-witte opponent lastig gemaakt en kwam het via Kevin Jansen, Yuri Brentjens en Wesley Bruinier zelfs driemaal op voorsprong. Ondanks dat het niet tot een overwinning leidde, stemde het de ploeg tot tevredenheid. Helemaal na de zeperd van vijf dagen in eerder het oefenduel met toevalligerwijs Voorwaarts Twello: 0-4. Na een aantal opgelopen blessures bij de Apeldoorn Cup en in de voorbereiding keren er daarbij ook weer de nodige spelers terug. Lees verder

 

Stand in deze klasse hier