Milan Vissie alweer weg bij Achilles’29

De tijdens de zomerperiode binnengehaalde middenvelder Milan Vissie is alweer vertrokken bij Achilles’29. De van Cambuur overgekomen speler met een verleden bij AZ en Ajax gaat in Hoorn bij zondag hoofdklasser Hollandia voetballen.

Milan Vissie sloot in juni aan bij Achilles’29 nadat zijn verblijf in Leeuwarden bij Cambuur geen succes werd. Daarvoor speelde de defensieve middenvelder bij Ajax, waar hij voor Jong Ajax 11 duels in de Jupiler League speelde. Mede door een blessure kon Vissie in de voorbereiding bij Achilles’29 geen onuitwisbare indruk maken en werd afgesproken dat hij zou starten bij Jong Achilles’29 in de hoofdklasse zou starten.

Gezien de reisafstand van Hoorn naar Groesbeek en het ontbreken van direct sportief perspectief besloot Vissie op de laatste dag voor het sluiten van de transfermarkt in zijn woonplaats bij zijn oude club Hollandia te gaan voetballen.

 

Door: onze redactie

Meer over Achilles’29 vind je hier