Geen winnaar in beker derby Arnhemse Boys – Driel (FOTOREEKS)

Arnhem – Arnhemse Boys en Driel speelden op de eerste speeldag voor het districtbeker  2-2 gelijk. Hoewel de clubs op een steenworp afstand van elkaar liggen, waren op zondagmorgen matig liefhebbers op sportpark Schuytgraaf. 

10:30 uur was de aanvang van het duel wegens de Kick Off Toernooi die gaande was. Bij Arnhemse Boys zijn de verwachtingen komend seizoen hoog. Driel is het meest geschikte tegenstander om je te meten. Driel beschikt over een mix van jong en oud. Komend seizoen zal de ploeg van Eddy Hagen zich in de 3e klasse staande moeten houden. Voor dit duel kwam Driel twee keer op achterstand. De meest opvallende speler die bij de beide doelpunten voor Driel was betrokken is Simar Ozcelik. De jonge aanvaller zorgde voor dreiging. Bij de 1-2 gelijkmaker werd Simar met de noodrem gestopt waarna de scheidsrechter op de stip legde. De penalty werd benut door Leroy Neuman. Bij 2-2 eindstand rondde hij bekwaam met een schot af na een prima individuele actie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLIK HIER VOOR HET ALBUM