Meulensteen Voetbal Academy geeft Open Dag bij SC Groessen (6-16 jaar)

Na het behalen van de Europa League finale van Ajax en het enorme succes van onze Nederlandse Leeuwinnen met het behalen van de Europese titel is er een hype ontstaan waarbij nog meer jongens en meiden willen gaan voetballen. Momenteel is het Damesvoetbal bij de KNVB de snelst groeiende tak van het Nederlands Voetbal geworden.
En daar willen wij graag ook de aandacht op vestigen om beide doelgroepen (jongens en meiden) kennis te laten maken met “hoe train ik het verschil” en met name op de technische en coördinatieve vaardigheden. De basisvaardigheden die wij de jongens en meiden aanleren is gebaseerd op de visie van René Meulensteen. Zijn visie staat garant voor kwaliteit, uitstraling en bovenal succes. Het unieke opleidingsmodel was destijds dan ook de basis van het succes bij één van de grootste voetbalclubs ter wereld; Manchester United !! Voetbalscholing.nl werkt al heel lang samen met René Meulensteen en heeft het genoegen om zijn visie te verspreiden tot een uniek concept;

“De Meulensteen Voetbal Academy”

Ben je nieuwsgierig én zou je kennis willen maken met de “De Meulensteen Voetbal Academy” dan organiseren wij op zondag 10 september 2017 vanaf 09.30 uur een OPEN DAG !! voor jongens en meiden.

09.15 uur Ontvangst jongens en meiden
09.30 uur Intro over de werkwijze van de MVA (voor de nieuwe kinderen/ouders)
09.45 uur Start techniektraining in groepsverband. (basis – gevordenden)
11.45 uur Einde techniektraining jongens en meiden
12.00 uur Einde open dag

Locatie: Sportpark Heggeakkers
s.c. Groessen
Contactpersoon Johan Scholten 06-54338375 of johan@voetbalscholing.nl

Iedereen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar is welkom. Vind je het leuk en spannend om een trainingssessie mee te maken, dan kun je tijdens of na de OPEN DAG inschrijven.
Op zondag 17 september beginnen we met de reguliere trainingen. Aanvang 09.30 uur

 

Meer nieuws lees je hier