Beker | Hatto Heim wint op bezoek bij sv Zalk (FOTO'S / VIDEO)

Hatto Heim ging vandaag op bezoek bij sv Zalk op Sportpark An de Steege. Vandaag was hier de startdag voor het nieuwe seizoen , met een vol programma,met om 14.30 uur de bekerwedstrijd. De spelers van Zalk en Hatto Heim komen het veld op en staan 1 minuut stil bij de maandag overleden Erik Mensink.
IMG_7511
De wedstrijd was nog maar 3 minuten onderweg of de 0-1 stond op het scorebord. Een voorzet van rechts door Christian de Vries werd beheerst in getikt door Michel Koridon. Hierna nog kansen voor de 0-2 en 0-3 door Patrick Mensink en Joep van Apeldoorn , maar de keeper zat er steeds goed bij. Een in gooi van Zalk kwam tegen de arm bovenkant arm aan tijdens het springen om de bal. Vol verbazing van velen legde scheidsrechter Geubels de bal op de stip. Achter de bal Jeroen van de Bosch en hij faalde niet 1-1.
IMG_7464
De tweede helft veel voetbal op het middenveld met beste kansen voor zowel Zalk als Hatto Heim. Maar het vizier stond niet echt op scherp , om het in doelpunten af te ronden. In de 55 ste minuut was het Patrick Mensink die de 1-2 scoorde. Een voorzet over links werd door iedereen gemist , behalve door Patrick. Zalk probeerde te gaan voor de gelijkmaker , maar de verdediging stond goed van Hatto Heim. 2 minuten in blessure tijd maakte Maarten Teuben de eindstand van deze middag. Uit een vrije trap van Ruben Bouwhuis , tikte Maarten beheerst raak 1-3. Hierna was ook meteen het eindsignaal van scheidsrechter Geubels uit Zwolle. Zaterdag 09-09-2017 de volgende bekerwedstrijd thuis tegen sc Lutten aanvang 15.00 uur.

Klik HIER voor meer foto’s

 

Foto’s/Verslag: Gradus Dijkman
Video: Erik Stijf

Meer over de beker vind je hier