Oefenduel l Gehavend Juliana'31 langs SC NEC (FOTOREEKS)

Malden – De selectie van Juliana’31 is al een aantal weken bezig aan de voorbereiding op seizoen 2017/2018. Tot nu toe heeft de groep van trainer Remko Bicentini twee oefenwedstrijden gespeeld tegen respectievelijk Woezik en Blauw Geel, beide partijen werden verloren door de Maldenaren. 

Afgelopen vrijdag wonnen de geel-roden op het sportpark De Broeklanden van 1e klasser SC NEC. Wegens een heftig onweersbui werd het duel tijdig stilgelegd bij een stand van 0-1 door een doelpunt van Elias. Juliana doelpunten kwamen via de voet van Bob Rossen, Jeroen Meijers (Penalty) en invaller Niland. Bij Juliana waren Van Beijnen, Smits en doelman De Kluis afwezig wegens blessuren. Aanvoerder Twan Smits mist daardoor sowieso competitiestart.

Opstelling Juliana: Wolsink, Kuypers, Diesel, Arnts, Peters; Meijers (c), Van Straaten, Bob Rossen; Hoogakker, Rieken, De Jong.

KLIK HIER VOOR HET ALBUM