Zondag gasttraining bij DVOL door Frans Thijssen

Op uitnodiging van onze nieuwe trainer Michael Brussen zal Frans Thijssen aankomende zondag 20 augustus om 11:00 uur de training bij DVOL 1 gaan verzorgen.

Frans Thijssen verwierf bekendheid als spelbepalende middenvelder van NEC, FC Twente ’65 en Vitesse, maar vooral ook het Engelse Ipswich Town en het Nederlands Elftal. Thijssen speelde 21 seizoenen betaald voetbal. De grootheid van Thijssen als voetballer blijkt onder ander uit het feit dat hij in Engeland verkozen werd tot speler van het jaar. Met Ipswich Town won Thijssen de UEFA cup.
 

Michael kent Frans vanuit zijn werkzaamheden bij DOVO.  Michael: “Het is een goede zaak om de techniektraining van Wiel Coerver, gepresenteerd door Frans, aan onze eerste selectie aan te bieden. Uit ervaring weet ik dat spelers daar beter van worden”.

Zondag om 11:00 uur kan iedereen zien wat Frans ons eerste elftal bijbrengt.

Door: DVOL

Meer nieuws vind je hier