De Graafschap sluit wisselvallige voorbereiding af met zege op FC Emmen

Zaterdag heeft De Graafschap in de laatste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen FC Emmen verslagen. In de eigen Vijverberg won De Graafschap met 3-1 dankzij drie treffers van Daryl van Mieghem in de eerste helft.

Ter afsluiting van de Open Dag werd als bonus in het stadion een oefenwedstrijd tussen De Graafschap en FC Emmen gespeeld. In de eerste helft maakte De Graafschap indruk en maakte Van Mieghem een zuivere hattrick. Het tweede bedrijf was weinig verheffend en de hevige regenbuien waren het meest opmerkelijke. Het teleurstellende FC Emmen met Cas Peters en Alexander Bannink in de basis wist in de slotminuut de eretreffer te scoren.

Met de overwinning sluit De Graafschap de serie oefenwedstrijden in de voorbereiding af met zes overwinningen en drie nederlagen. Maandag start de competitie met een uitwedstrijd tegen Jong PSV.

Opstelling De Graafschap: Bednarek; Tutuarima, Abena, L. Nieuwpoort, S. Nieuwpoort, Driver; Diemers, Serrarens, Receveur; Van den Hurk, Van Mieghem

 

Door de Redactie

Meer over De Graafschap vind je hier