Zaterdag 12 augustus opent FC Lienden het seizoen met Open Dag

Vorig jaar is het initiatief genomen om voorafgaand aan het begin van de voetbalcompetitie een Open Dag voor de hele vereniging te organiseren. Dit werd een geslaagde activiteit en was reden om te besluiten ook dit jaar een Open Dag te organiseren. De vakantieperiode loopt ten einde en voor de meeste teams (met uitzondering van Zondag 1 dat al ruim 3 weken bezig is) komen de eerste trainingen en wedstrijden er weer aan.

Een mooi moment om te beginnen met een openingsactiviteit in de vorm van een Open Dag. Het programma is vergelijkbaar met vorig jaar en hopelijk zijn niet alleen veel leden, al dan niet zelf actief, aanwezig maar ook veel ouders en belangstellenden.

De Open Dag wordt om 13.00 uur geopend met een aansprekende wedstrijd tussen Zaterdag 1 en een Oud FC Lienden team. Hoe gaat het nog niet in training zijnde team van Grimbert van Blijderveen het er dit keer afbrengen tegen de Oudjes en vedetten van weleer die ongetwijfeld weer een representatief team op de been brengen en zich de kaas niet van het brood willen laten eten.

Heden en verleden bij elkaar, Jong tegen Oud, op het fraai vernieuwde kunstgrasveld van sportpark De Abdijhof. Een beladen wedstrijd, met rivaliteit en waar eer op het spel staat, in gemoedelijke sfeer. Een wedstrijd om niet te missen.

Na dit vuurwerk gaan de overige senioren in 7 tegen 7 wedstrijdvorm onderling tegen elkaar spelen. Mannen en vrouwen, 35+. Iedereen mag meedoen en is welkom. Het kan allemaal. Om 14.00 uur worden de teams verdeeld waarna er vanaf 14.15 uur gespeeld gaat worden. Lekker een balletje trappen in ongedwongen sfeer. Wil je meedoen, zorg dat je tijdig aanwezig bent.
Vanaf 14.45 uur is er een JEUGDCLINIC. Verzorgd door spelers en staf van de FC Lienden tweede divisie selectie met trainer Hans Kraay jr. Deze jeugdclinic is voor alle jeugdleden maar ook niet FC Lienden jeugdleden zijn welkom om mee te doen. Vriendjes en vriendinnen mogen dus meegebracht worden. Voor meiden die, na het geweldige succes van de Oranjevrouwen, kennis willen maken met voetballen is dit een mooie gelegenheid met de voetbalsport in aanraking te komen. Jongens en meisjes die aan deze clinic willen meedoen moeten zich om 14.00 uur melden op het sportpark voor de clinic.
De clinic wordt afgesloten met een handtekeningen- en fotosessie met de spelers en staf van FC Lienden Zondag 1. Altijd een mooi moment, ook voor de nodige selfies.
De Open Dag wordt afgesloten met de laatste thuisoefenwedstrijd van Zondag 1 in de voorbereiding op de eerste KNVB bekerwedstrijd en op de competitie. Voorafgaand aan deze wedstrijd is om 17.45 uur de PRESENTATIE van de spelersgroep en staf/begeleiding. Een prima gelegenheid  om vooral de nieuwe gezichten te leren kennen. De wedstrijd zelf begint om 18.00 uur en tegenstander is BVC’12. Deze tegenstander uit het Gelderse Beek, inmiddels meer dan 100 jaar oud, is na vijf opeenvolgende promoties, waarvan 4 kampioenschappen, gepromoveerd naar de Hoofdklasse zondag. De wedstrijd FC Lienden tegen het ambitieuze BVC’12 is een mooie afsluiting van de Open Dag.Tijdens de Open Dag is er naast de verschillende programma onderdelen het nodige vermaak en volop horeca op het sportpark zodat het goed toeven wordt op de Abdijhof in Lienden aanstaande zaterdag.

 

Meer over FC Lienden hier