Trainers/coaches gezocht voor Heren en Damesteams bij FC Kunde

NSVV FC Kunde is een hele leuke studentenvoerbalvereniging in Nijmegen die elke zondag goed voetbal levert, maar de 3e helft ook niet overslaat.Er wordt gevoetbald op de velden van het Radboud Sportcentrum. Ga voor meer info naar fckunde.nl.
Er zijn 5 heren- en 3 damescompetitieteams. Hiervoor staan er 4 vacatures open:

– Voor Heren2, in seizoen 17-18 uitkomend in de reserve 3e klasse, zijn we nog op zoek naar een enthousiaste coach en trainer. Zij trainen 2x in de week en de trainingstijden staan nog niet geheel vast. Ze zijn afgelopen seizoen gepromoveerd en kunnen een goede leider gebruiken om nieuw succes te creëren met de vrij verse groep jongens.

– Voor het derde herenteam, uitkomend in de 4e klasse, is de jacht op een coach op de wedstrijddag nog geopend. De enthousiaste jongens worden graag voor een wedstrijd nog goed toegesproken en tijdens de wedstrijd aangestuurd waar nodig.

– Het dames2 van FC Kunde kan nog heel goed een assistent-coach met trainerskwaliteiten gebruiken. De huidige coach gaat zelf weer elke zondag het veld betreden met de bal, dus kan dan niet altijd paraat staan voor de meiden. Ze spelen 4e klasse en zullen goede kansen hebben om een plek in de top 3 van hun competitie te eindigen. Meer ambities om hoofdcoach te worden? Dat kan ook. De huidige coach vindt her geen ramp iets minder taken op z’n bordje te hebben.

– Als laatste is het hele gezellige dames3 van de club nog coachloos. Ze hebben al 2 trainers, maar nog niemand die hen zondag naar de overwinning schreeuwt of zo snel mogelijk die derde helft in helpt om een biertje of een meter te drinken. Deze meiden spelen 5e klasse en het niveau loopt van beginners tot serieus voetbaltrainer, maar wat ze allemaal gemeen hebben is de liefde voor bier.

Alle teams zijn zeer gedreven voor goede voetbalprestaties. Zowel Heren2 als heren 3 en dames 2 zijn selectieteams waarin studenten spelen die het hoogst haalbare uit hun voetbalcarrière willen halen. Echter moet je niet verbaasd zijn als er iemand een uur te laat komt bij een wedstrijd (gelukkig een zeldzaam fenomeen) of met een nog schandalig promillage alcohol in het bloed een bal probeert te raken. Geen zorgen, hier kan je zelf ook goed invloed op hebben. De meesten willen het liefst de volle mep minuten spelen.

Enthousiast geworden voor een vacature? Of heb je nog vragen? Neem contact op mrt het bestuur via bestuur@fckunde.nl of bel het nummer van de voorzitter (te vinden op de website). FC Kunde hoopt nog voor aanvang van de bekerwedstrijden enthousiaste trainers en coaches te mogen verwelkomen en insluiten bij ons warme, fijne clubje.

Want als het zondag is, ga je altijd met een goed gevoel naar FC Kunde toe

 

Ook kosteloos een oproep plaatsen? Dat kan hier