Achilles’29 heeft twee doelmannen op proef

Tijdens de met 4-2 verloren oefenwedstrijd tegen De Graafschap hebben twee doelmannen het doel van Achilles’29 verdedigd. In Zelhem stond in de eerste helft Dimitris Kyriatzis onder de lat, in de tweede helft was Senne Vits de keeper van de club uit Groesbeek. Achilles’29 moet na het vertrek van Robbert te Loeke op zoek naar een nieuwe eerste doelman en heeft ook nog de talentvolle Dani Centen onder contract staan.

Dimitris Kyriatzis is een 18-jarige Griekse doelman die afgelopen vrijdag ook al zijn opwachting maakte in het oefenduel van Achilles’29 tegen Fortuna Sittard (1-1). Kyriatzis speelde toen een sterke wedstrijd en stopte onder meer een strafschop. De proefdoelman keepte de afgelopen twee seizoenen bij diverse clubs in Engeland, maar door zijn gebrek aan lengte past de doelman beter bij het Nederlandse voetbal. In Zelhem werd de Griek in de eerste helft twee keer door El Jebli gepasseerd en kon hij zich niet weer onderscheiden.

Senne Vits is een 20-jarige Belgische doelman die afgelopen seizoen na de winterstop door MVV werd gehuurd van Standard Luik zonder in Maastricht tot speelminuten te komen. Vits werd woensdagavond tegen De Graafschap in de tweede helft ook twee keer gepasseerd door Diemers en Serrarens maar toonde wel enkele malen zijn goede reflexen.

 

Door de Redactie

Meer nieuws lees je hier