Oefenduel: Alle TEC spelers krijgen speelminuten 4-1 (FOTOREEKS)

Tiel – TEC heeft zijn eerste oefenzege van de voorbereiding binnen. De Tielse tweede divisionist was dinsdagavond op De Lok met 3-1 te sterk voor profclub Al Ahli uit Dubai.  

Dat ging niet zonder slag of stoot. De wedstrijd werd meerdere malen stil gelegd door de arbiter wegens hard en gemeen spel. Dat er geen rode kaarten is gevallen is een kritische nood aan de scheidsrechter die verder alle goede bedoelingen had. De arabieren waren niet afgereisd naar Nederland om te incasseren. TEC spelers waren gebrand op een positief resultaat na twee mindere oefenduels eerder die week. De kaarten bij de Tielse selectie is lang niet verdeeld. Technische staf heeft nog tijd en spelers genoeg om een ideaal elftal te smeden.

©Door onze verslaggever

KLIK HIER VOOR HET ALBUM