Trainer Armand Mannen van WAVV naar TEC

Tiel – Wageningse trainer die afgelopen seizoenen bij WAVV actief was is een nieuwe uitdaging aangegaan. Hij wordt met ingang van nu assistent-trainer bij tweede divisionist TEC. 

Voor WAVV was het maanden terug bekend dat Armand Mannen bezig was aan zijn laatste seizoen bij de rood groenen. De oefenmeester die in het bezit is van TC1 heeft met TEC een club met ambitie gevonden.

“Toen TEC kwam was de keuze snel gemaakt. Ik heb ongeveer hetzelfde kijk op voetbal als Gert Vink (hoofdtrainer). We kennen elkaar al langer in de tijd van Wageningen. Onze contact is eigenlijk nooit afgebroken. Ik hoop op een mooie seizoen voor de club en voor mij natuurlijk. We gaan er alles aandoen voor een succesvolle seizoen in de tweede divisie. ” aldus de ervaren oefenmeester.

©Door onze verslaggever