Vacature: DVV JO19-2 zoekt een ambitieuze trainer

DVV is een grote voetbalvereniging (1300 leden) uit Duiven. Op dit moment is DVV op zoek naar een jonge en ambitieuze trainer voor de JO19-2 voor het seizoen 2017/2018. DVV JO19-2 is een selectieteam dat bestaat uit spelers die de laatste stap naar de senioren willen maken. Het team speelt in de Tweede Klasse.

De trainer die wij zoeken:
•       traint het team tweemaal in de week
•       begeleidt het team op zaterdag bij de wedstrijden
•       heeft bij voorkeur een (jeugd)trainersopleiding gevolgd
•       heeft een gezond voetbalverstand
•       heeft prettige omgangsvormen
•       vertegenwoordigt DVV correct en werkt met passie met de spelers samen

DVV heeft voor deze functie een kleine vergoeding beschikbaar. Verder bieden we de geschikte kandidaat een uitstekende omgeving om zich verder te ontwikkelen als trainer. Bij DVV word je begeleid door een ervaren Technisch Manager en kun je rekenen op een enthousiaste spelersgroep. Er zijn zeker doorgroeimogelijkheden. Wil jij in jezelf investeren, dan doe wij het ook!

Interesse? We horen graag van je. Neem contact met ons op:

DVV
Ruud Doevendans
06-2905 4444
info@ruuddoevendans.nl

 

Ook kosteloos een oproep plaatsen? Dat kan hier