Fotoreeks internationale duels op Gelderse bodem

Arnhem – In het kader van pro-season zijn er wederom deze maand vrij veel internationale duels gespeeld op het Gelderse bodem. Onze fotografen bezochten voor u de onderstaande wedstrijd (en) voor de impressie. 

Op sportpark Papendal werden veel wedstrijden gespeeld, waaronder ook Genclerbirligi uit Turkije tegen Reading FC uit Engeland. Reading wordt gecoacht door oud-international Jaap Stam. En bij Genclerbirligi speelt oud Feyenoorder Elvis Manu. Eindstand 2-2.

KLIK OP DE FOTO VOOR HET ALBUM

KLIK HIER VOOR HET ALBUM VAN DIT DUEL

Daarnaast is de arnhemse Boys elke zomer gastheer van internationale duels. Ook deze maand, we bezochten het duel van twee buurlanden aan de Middellandse Zee gebied. Panatinaikos uit Griekenland nam het op tegen Genclerbirligi uit Turkije.  Eindstand 0-1 voor de Turken. Beide duels waren georganiseerd door Mutlu Sports uit Arnhem.

KLIK HIER VOOR HET ALBUM