Prognose trainer Arno Knapen (vv Reünie) "We gaan met deze drie tegenstanders strijden om de titel"

Scherpenzeel –  Deze week blikken we samen met de trainer Arno Knapen terug naar het vorige seizoen. We gaan ook een voorbeschouwing doen voor het aankomend seizoen. Hoe is de stand van zaken bij Reünie , zullen de doelstellingen worden behaald?

De competitie indeling is bekend en Reünie is ingedeeld in de 4de klasse C samen met nog 12 andere ploegen, waardoor deze klasse uit 13 ploegen zal bestaan komend seizoen. Begin van het vorige seizoen had Knapen hogere verwachtingen net als de club en de spelersgroep. Maar het werd een teleurstelling na het missen van de nacompetitie. We blikken terug met de gedreven trainer. Gaat het komend seizoen we lukken, wat zijn de verwachtingen?

………………Interview

 

Terugblik naar vorig seizoen, tevreden?
“Niet helemaal tevreden. Hoewel we tot de een na laatste speeldag hebben meegedaan om de na-competitie. We hebben op papier tegen mindere ploegen veel te veel punten laten liggen. Hoewel het geen excuus mag zijn hebben we te vaak door blessures, werk etc. niet met het sterkste team kunnen spelen. ”

Wat zijn verbeterpunten voor het komend seizoen?
“De opkomst op de trainingen moet omhoog en in mentale zin moeten er stappen worden gemaakt.
Een mindere opkomst werkt altijd door. Je kunt minder wedstrijdgericht werken, geen automatisme inslijpen, de concurrentie is onvoldoende etc.
Mentaal zit het op zich wel goed, maar ik mis net dat extra stukje beleving in coaching, wedstrijden over de streep trekken en uitstraling. Ik wil een fitte selectie en daar werken we aan.”

Jaren spelen jullie in de subtop, net niet genoeg voor play-offs, is dat de top van Reünie ?
“Nee, wij zijn het aan onze stand verplicht om top 4 te spelen en met minder dan na-competitie mogen we geen genoegen nemen. Het afgelopen seizoen, maar ook het jaar ervoor kwamen Reünie net tekort. Maar persoonlijk ben ik van mening dat we in de 3e klasse mee kunnen. Je moet dat dan wel zelf afdwingen en daar ligt de uitdaging.”

Kanshebbers ​voor de titel ?
“Dinxperlo, VIOS en GWVV gaan met ons strijden om de titel. Daar zal ongetwijfeld een outsider bij komen.”

Jullie doelstelling ?
Promoveren.

Indeling Zondag 4e klasse C
1 Dinxperlo
2 Eibergen FC
3 Erix
4 GWVV
5 KSH
6 KSV Vragender
7 Mariënveld
8 MEC
9 Rekken SP
10 Reünie
11 SVBV
12 SVGG
13 Ulftse Boys
14 VIOS B

Reünie 1 zit in groep 3  van de  zondagamateurs:

Beker Poule 11:

  1. Delden,
  2. EGVV Gelselaar
  3. Hector Goor
  4. Reünie

©Door onze verslaggever

Meer interviews lees je hier