Zondagteam DVV wisselt Arnhemse competitie in voor Achterhoekse 4e klasse D

DVV zal toch uitkomen in de 4e klasse D van het zondagvoetbal. De vereniging uit Duiven was na de degradatie naar de vierde klasse ingedeeld in de 4e klasse F, een competitie met buurman SC Westervoort en verder met verenigingen uit de omgeving van Arnhem. Nadat de KNVB het verzoek van Ulftse Boys om te verhuizen van de 4e klasse D naar de 4e klasse C ingewilligd had, kwam er een plek vrij in de 4e klasse D. DVV speelt nu de derby’s tegen het gepromoveerde SDZZ, GSV’38 en RKPSC. De 4e klasse F zal met dertien ploegen starten.

Nieuwe indeling 4e Klasse D: Doetinchem, DVV, GSV’38, HC’03, Kilder, SV Loil, MVR, Rijnland, RKPSC, SDZZ, Sprinkhanen, Terborg, VVG’25 en Zeddam-Sint Joris.

 

Door de redactie

Meer uit deze klasse hier