Tweede Divisie: Speelschema FC Lienden seizoen 2017/18 " In november pas De Betuwse Derby"

Lienden – Aanstaande seizoen zijn er in het tweede divisie 34 speelrondes. Met de beker wedstrijd erbij kan dat oplopen tot meer dan 40 duels.

De oefenwedstrijden niet meegerekend. Spelers dienen minimaal drie keer per week te trainen en daarnaast ook de meeste werk te verrichten in de maatschappij. In hoeverre spreken we dan nog van amateurvoetbal in de tweede divisie !? Hoewel FC Lienden sterk heeft ingekocht zal de strijd om de kampioenschap wellicht op de allerlaatste speeldag beslist kunnen worden, ook omdat de andere favorieten stevige selecties hebben gebouwd. Eerste klap is een daalder waard, dat is de motto van een nieuwe seizoen. Dat geldt ook voor FC Lienden die op 26 aug FC Lisse ontvangt.

Bekijk hier het volledig programma van FC Lienden (zo)

 

(Klik de tabel voor grotere weegave)

STUUR OOK JOUW SCHEMA VAN HET NIEUWE SEIZOEN IN TER PUBLICATIE 

redactie@hetgeldersevoetbal.nl  of PB via Facebook 

Meer over FC Lienden hier