(Indeling 4B) Zaterdagteam DVV verhuist van 4e klasse A naar 4e klasse B

Nadat al eerder bekend werd dat Wageningen de 4e klasse B ingewisseld heeft voor een plek in de westelijke 4e klasse H is inmiddels duidelijk geworden dat DVV de plek van Wageningen in zal nemen. Het zaterdagelftal van DVV was in eerste instantie in de 4e klasse A ingedeeld, een competitie met een Nijmeegs accent en ploegen uit de Betuwe.

DVV gaf echter aan een voorkeur te hebben voor de 4e klasse B, waardoor de ploeg van de nieuwe trainer Niek Tinneveld nu ondermeer De Paasberg, DVOV, Fortissimo en titelfavoriet OVC’85 treft. De 4e klasse A bestaat door de verhuizing van DVV nu nog uit dertien ploegen.

Nieuwe indeling 4e klasse B: DVOV, DVV, EFC’58, Fortissimo, Harskamp, OVC’85, De Paasberg, Prins Bernhard, Veluwse Boys, Vierhouten’82, Wodanseck en Zeewolde.

 

Door de redactie

Meer uit deze klasse hier