Seizoen 2017/18: Programma voorbereiding DVS'33 "1e training 17 juli"

Ermelo – De Derde divisie zaterdag is nagenoeg veel op het nieuws geweest wegens instroom van de belofteteams in de 3e divisie.

Daardoor zullen de kracht verschillen en soms beslissend kunnen worden in het slotfase door de grootte van de selectie.  DVS’33 heeft het vorige seizoen op eigen kracht de handhaving verzekerd in de 3e divisie. De voorbereiding op het nieuwe seizoen begint voor DVS’33 midden in de vakantie, namelijk op  maandag 17 juli. De ploeg wilt klaarstaan zowel in de (landelijke) beker ronde als in de eerste competitie duel in Veenendaal tegen DOVO.

Bekijk hier het volledige voorbereiding.

STUUR OOK JOUW VOORBEREIDING VAN HET NIEUWE SEIZOEN IN TER PUBLICATIE 

redactie@hetgeldersevoetbal.nl  of PB via Facebook 

Meer uit deze klasse hier