Definitieve selectie en staf FC Lienden voor nieuwe seizoen "Jongste speler pas negentien"

Lienden – Eerder werden bekend gemaakt dat de ervaren Jan Veldhuizen als assistent van Hans Kraaij jr geïnstalleerd zou worden.  Ook heeft FC Lienden de leeftijd van de selectie flink verjongd door het aantrekken van twee tieners binnen de selectie. Jesse van Baal en Thijmen Bos zijn beiden negentien jaar.

Tevens keert aanvaller Frank Wiafe terug op het oude nest na een mislukte avontuur bij Fortuna Sittard. Daarmee blijft de gemiddelde leeftijd op 24,5 jaar steken. Technicus Mo Bendadi neemt afscheid van de top zaalvoetbal het komend seizoen,  en gaat zich alleen richten op FC Lienden. De overige 22 selectie spelers vind je hier .

STUUR OOK JOUW SELECTIE VAN HET NIEUWE SEIZOEN IN VOOR PUBLICATIE OP HGV 

redactie@hetgeldersevoetbal.nl  of PB via Facebook 

Meer over FC Lienden hier