Ronaldinho Globe Street Team komt naar Nijmegen

Op zondag 9 juli aanstaande zal het Ronaldinho Globe Street Team acteren tijdens de Grote Markt Supercup. Dit straatvoetbalteam dat samengesteld is door Ronaldinho zelf, bestaat uit de vier beste straatvoetballers ter wereld. Ronaldinho zelf zal niet aanwezig zijn deze middag.


Samenstelling team
Eduard van Gils – the Godfather, Randall do Rosario – the Anklebreaker, Orry Promes – the Solid Rock en Issy Hamdaoui – the Hitman zijn de uitverkorenen die door Ronaldinho persoonlijk zijn geselecteerd.

Het Ronaldinho Globe Street Team zal niet alleen een aantal wedstrijden gaan spelen, maar biedt ook de gelegenheid aan een aantal kinderen om een clinic te volgen. De gelukkigen krijgen tips en tricks om hun eigen trukendoos uit te breiden. Tot slot is er nog een signeersessie, waarbij er gelegenheid zal zijn voor een foto en een handtekening.
Een unieke kans om dit gezelschap van dichtbij te bewonderen.

Waar en wanneer?
Grote Markt, Nijmegen
Zondag 9 juli, 12.00-14.00uur

Om de Arena heen is voldoende ruimte om de wedstrijden te aanschouwen, ook zijn er tribunes en uiteraard is de om de Arena gelegen horeca open voor het nuttigen van een hapje en/of drankje.

Het is niet toegestaan de Arena te betreden!

Meer lezen over het Ronaldinho Globe Street Team via de website, Facebook, Instagram of Youtube.
Website
Facebook
Instagram
YouTube

Meer nieuws lees je hier