Jan Willem Kanselaar volgt Peter Eissing op als voorzitter SV Hatert

Afgelopen donderdag, 29 juni, is de de Algemene Ledenvergadering een aantal nieuwe bestuursleden gekozen. Peter Eissing, sinds juni 2016 voorzitter, had aangegeven zijn functie niet langer te kunnen uitoefenen Met Jan Willem Kanselaar heeft sv Hatert razendsnel kunnen voorzien in een opvolger.

Het bestuur was nog op zoek naar meerdere leden en op de ledenvergadering konden ze de onderstaande bestuursleden voorstellen:
Richard Lindsen – penningmeester
Mitch Tittse – Algemeen bestuurslid
Nicole v Osterom – Algemeen bestuurslid
Jaimy Overbeek – Algemeen bestuurslid
Verder werd ook Tom Kolber voorgesteld. Hij maakte al iets langer deel uit van het algemeen bestuur. Mitch en Jaimy gaan zich bezighouden met activiteiten en evenementen Nicole gaat de kleding en het sleutelplan vormgeven Tom is jeugdvoorzitter

Het bestuur maakt teven bekend dat elke bestuurslid aanspreekpunt is voor de diverse afdelingen:
Jan Willem Kanselaar is aanspreekpunt voor de technische commissie.  Gert Jan v Dalum is aanspreekpunt voor sponsorzaken Micht Tittse en jaimy Overbeek zijn aanspreekpuntvoor evenemneten en activiteiten Nicole is aanspreekpunt voor alles wat met sleutels en kleding te maken heeft. Tom Kolber is het aanspreekpunt voo jeugdzaken En als laatste: Richard Lindsen is aanspreekpunt voor horeca aangelegenheden.

De bestuursleden kunt U altijd aanspreken wanneer u ze treft. De betreffende commissies blijven het uitvoerende orgaan voor alle zaken.

 

Meer uit deze klasse hier