Competitieprogramma 2e Divisie: Twee van de vier Gelderse clubs beginnen met thuisduel

Met enige vertraging heeft de KNVB het competitieprogramma voor de Tweede Divisie vrijgegeven. Opvallend is dat er veel wedstrijden op de zaterdag worden gespeeld. Doordat Jong Sparta nog maar de enige beloftenploeg in deze competitie is, valt de maandagavond als speeldag af.

Twee van de vier Gelderse clubs in de Tweede Divisie beginnen op zaterdag 28 augustus met een thuiswedstrijd. In Groesbeek ontvangt De Treffers het Veenendaalse GVVV en FC Lienden speelt thuis tegen het gepromoveerde FC Lisse. Achilles’29 start de competitie met een uitwedstrijd in Amsterdam tegen AFC en TEC begint in en tegen Katwijk aan het nieuwe seizoen.

Een week later spelen Achilles’29 en TEC thuis: IJsselmeervogels komt op bezoek op De Heikant en op zondagmiddag 3 september speelt TEC in Tiel tegen VVSB. De Treffers spelen tegen Excelsior Maassluis de eerste uitwedstrijd en FC Lienden speelt op de tweede speeldag uit tegen Barendrecht.

De eerste Gelderse derby in de Tweede divisie wordt op zaterdag 14 oktober gespeeld: Achilles’29- TEC.

KLIK HIER VOOR HET COMPLEET SCHEMA

©Door de redactie

Meer uit deze klasse hier