Trainer Arnold Brehler maakt kennis met nieuwe selectie Bennekom

De huidige selectie en nieuwe spelers en nieuwe trainer Arnold Brehler van voetbalvereniging Bennekom maakten dinsdagavond kennis met elkaar in De Stopper. Brehler presenteerde zijn visie en verwachtingen, de begeleiding presenteerde zichzelf en ook de voorzitter en technisch manager Hein Oelderik namen het woord.

Met zes spelers van buitenaf (Rob Dellemann, Denny van Loen, Lennart van de Peppel, Gerard Smink, Rashwan Taher en Akihiro Takasawa) en zes spelers uit de eigen jeugd (Sietse Schiphorst, Dennis van de Berg, Hamza El Hammouchi, Tim van de Meulen, Jonathan Slootmans en Wout Jan van de Kleut ) heeft het eerste een flinke transformatie ondergaan. Al maakten sommige jeugdspelers vorig seizoen al in hun debuut in het eerste en trainde versterking Gerard Smink na de winterstop al mee onder vorige trainer Jürgen Schefczyk. Smink bleek niet speelgerechtigd na zijn overstap vanuit de amateurs van N.E.C.

Voor een bijna complete selectie, alleen aanwinst Denny van Loen en Dennis van de Berg uit de eigen jeugd ontbrak, opende Hein de avond. Hij vertelde dat de vereniging een realistische koers wil varen met veel inbreng van de eigen jeugd, maar dat dit niet ten koste gaat van de ambitie van Bennekom. De club wil herkenbaar zijn door de jeugd de kans te geven en vooral op zoek te gaan naar spelers uit de regio.

Voorzitter Jaap Zomer nam daarna het woord. Hij velkomde de nieuwe spelers en nieuwe trainer Arnold Brehler. Hij noemde de eerste selectie het vlaggenschip van de vereniging. Dat brengt ook een zekere verantwoordelijkheid met zich mee bij spelers richting het publiek en de achterban. Hij hamerde erop dat Bennekom een familiecultuur wil uitstralen en gaf de nieuwelingen de visie en missie mee.

Vervolgens presenteerde Arnold Brehler zijn visie en verwachtingen. Hij wil via positief en technisch voetbal bovenin meedraaien in de eerste klasse. Hij toonde zich een trainer zonder poeha die graag benaderbaar wil blijven voor zijn spelers. Hij hoopte op een enthousiaste groep die via plezier, hard werken en eigen initiatief voor resultaat gaat.

Ook fysiotherapeut Roland Pol en elftalbegeleider Cees Heij presenteerden hun werkwijze. Na de presentaties van alle betrokkenen begon pas echt de kennismaking. Tante Eef bracht worst en kaas rond en het lekkere weer zorgde ervoor dat iedereen de terrassen buiten de kantine opzocht. De gezellige sfeer tussen de spelers, technische staf en begeleiding belooft veel voor het seizoen 2017-2018.

 

Bron: Bennekom

Meer nieuws lees je hier