Kenny Elders van Achilles'29 naar FC Lienden

Kenny Elders is de nieuwste aanwinst in de selectie van FC Lienden voor dit komende seizoen. De 22 jarige verdediger komt, net als de eerder aangetrokken Jop van Steen, over van het uit de Jupiler League gedegradeerde Achilles’29. Door de degradatie kon de tegenwoordig in Leerdam woonachtige speler zijn doorlopende contract laten ontbinden en van deze mogelijkheid is gebruik gemaakt. Elders heeft 2 seizoenen bij de club in Groesbeek gespeeld en speelde 37 wedstrijden in de Jupiler League. Voordien heeft de linksbenige speler vanaf zijn 10e jaar bij N.E.C. in Nijmegen gevoetbald waar de jeugdopleiding doorlopen is.

Voordat de overstap van N.E.C. Nijmegen naar Achilles ’29 werd gemaakt speelde de ambitieuze jongeling bij Jong N.E.C. in de beloften eredivisie en maakte hij in het seizoen 2014/’15 deel uit van de selectie van de hoofdmacht van de Nijmeegse club. In 2011 werd Kenny Elders opgeroepen voor de selectie van het Nederlands elftal onder 17 jaar. Met Kenny Elders bestaat de tweede divisieselectie van trainer Hans Kraay jr. voor dit nieuwe seizoen uit 22 spelers inclusief 3 keepers. De groep, met daarin maar liefst 13 nieuwkomers, vangt op zondag 16 juli a.s. de voorbereiding op het nieuwe seizoen aan. De competitie van de Tweede divisie begint in het weekend van 26/27 augustus as.

 

Meer nieuws lees je hier