Ruim 1500 fans bij eerste training Vitesse seizoen 2017/'18 (FOTOREEKS)

Ruim 1.500 supporters waren zondagmiddag naar Papendal gekomen om de eerste training van het seizoen bij te wonen. Met kersverse nieuweling Fankaty Dabo en een hoop festiviteiten werd het seizoen op een gezellige manier afgetrapt op Papendal.

Met Thomas Bruns, Thulani Serero en Fankaty Dabo stonden er, afgezien van een zestal spelers van de Vitesse Voetbal Academie, drie nieuwe gezichten op het trainingsveld. Hoofdtrainer Henk Fraser vermaakte de supporters zo nu en dan tijdens de training door ludieke, scherpe en humoristische reacties te geven via de headseat die de oefenmeester speciaal voor de eerste training van het seizoen droeg.

Waar een hoop supporters de training bekeken, genoten ook veel (jonge) supporters van een springkussen, werd er volop FIFA gespeeld tegen E-sporter Paskie Rokus, lieten supporters zich schminken en gingen talloze supporters op de foto met de KNVB Beker. Na afloop konden de supporters handtekeningen scoren en op de foto met hun helden.

Klik HIER voor meer foto’s van Ben Gal

KLIK HIER VOOR NIEUWE ALBUM

Tekst: Vitesse

Meer over Vitesse vind je hier