NC: Eldenia kan niet stunten tegen sterk DWS (FOTOREEKS)

Arnhem – Eldenia blijft ook komend seizoen 3e klasser. De ploeg van trotse trainer Erwin Koen verloor net als vorige week wederom tegen DWS uit Amsterdam. In Elden werd het 1-3 voor de bezoekers. 

In een goed gevuld sportpark Elden kreeg Eldenia geen greep op de wedstrijd. De technisch handige met snelle spitsen waren de gasten die voor meeste gevaar zorgden. Toch kwam Eldnia op 1-0 door Jeroen Ramakers die voorzet goed beoordeelde.  Net voor rust maakte DWS gelijk, daardoor kreeg de eerste helft een zuur bijsmaak voor Eldenia.  Na rust bleek dat de gelijkmaker een ware boost voor de bezoekers. Kansen op kansen werden verprutst. Eldenia mag van geluk spreken dat het uiteindelijk maar bij 1-3 bleef. Het had ook een monsterzege voor DWS kunnen worden. Twee maal was de snelle spits Celso Uhlenbeek in de slotfase trefzeker.

©Door onze verslaggever

KLIK HIER VOOR HET ALBUM

KLIK HIER VOOR VIDEO GOALS