NC: SC Doesburg verliest maar krijgt zondag herkansing tegen ZVV'56

Doesburg – Het wilt maar niet lukken in de nacompetitie voor Sportclub Doesburg. Na Raalten was ook vv Hoonhorst over twee wedstrijden de betere.  Maandag j.l  waren de gasten uit Hoonhorst effectiever en wonnen met 1-3.Volgende week volgt nog een allerlaatste kans voor Doesburg op neutraal terrein. De beslissingswedstrijd zal gespeeld worden tegen ZVV’56 uit Apeldoorn.

 
 Trainer Rodney Hartgers was na afloop helemaal kapot van de nederlaag. Hij bleef minuten lang in dug-out en liet alles bezinken. ” Het is niet te bevatten. Dit komt voor mij ook erg hard aan. Het lijkt of we verlamd waren vandaag. We hebben te weinig geboden aan het fantastische publiek. Kregen te makkelijk tegengoals vandaag, dat moeten we zien te voorkomen komende wedstrijd. Gelukkig hebben we nog een kans voor promotie, drie keer is scheepsrecht!”, aldus de teleurgestelde coach.

Rodney Hartgers (MIDDEN)

©Door onze verslaggever
KLIK HIER VOOR ALLE FOTO’S