Csv Apeldoorn wint tegen Sparta Nijkerk en pakt de districtsbeker oost (FOTO'S/VIDEO)

De uiterst boeiende en vooral spannende bekerfinale van district Oost wilde maar geen winnaar krijgen. De ruim zestienhonderd toeschouwers moesten wachten tot na de verlenging en de daaropvolgende strafschoppen om erachter te komen wie zich de trotse bezitter van de oostelijke cup mocht noemen.

De penalty’s namen de rood-gelen net even beter dan de Spartanen. csv Apeldoorn scoorde vijfmaal en de Nijkerkers vonden vier keer het net, maar zagen bovendien de eerste strafschop gestopt worden door de opnieuw uitblinkende csv Apeldoorn-doelman Patrick Jansen. Via Jansen en de binnenkant van de paal rolde de bal tergend langzaam uit het doel. Zo werden Orderbosbewoners, in tweeërlei opzicht, de gelukkige winnaar.

Klik HIER voor meer foto’s

Foto’s: Marjet van Ruitenbeek
Tekst: csv Apeldoorn

Meer over de beker vind je hier