Voorbereidingstoernooien (aug 2017) voor jeugdteams bij VIOD

Op zondag 20  en 27 augustus organiseert vv VIOD een 2-tal jeugdtoernooien die in teken staan als voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen 2017-2018. Deze voetbaltoernooien zijn ’n ideale voorbereiding voor elk jeugdteam in de leeftijdsklasse Onder 9, Onder 11 en Onder 13.

Op zondag 20 augustus wordt gestart met het DUMPHUIS DOETINCHEM JEUGDVOETBALTOERNOOI ONDER 13. De wedstrijden op deze dag starten om 10:00 uur en de prijsuitreiking is rondom de klok van 17:00 uur. Voetbalverenigingen met jeugdteams Onder 13 in iedere klasse kunnen zich hiervoor in schrijven. Inmiddels hebben de teams van Concordia Wehl O13-1, Longa`30 O13-1 en diverse VIOD O13 teams hiervoor ingeschreven.

Voor de 6e keer wordt op zondag 27 augustus het FIMAX JEUGDVOETBALTOERNOOI ONDER 9 en 11 georganiseerd voor teams in de leeftijdsklasse Onder 9 en Onder 11. Diverse teams hebben zich voor dit toernooi reeds ingeschreven waaronder teams van Spcl. Lochem, Beuningse Boys, HC`03,  SML, Sportclub Bemmel, Jonge Kracht en SCH `44 uit Harmelen. Het toernooi gaat op zondag 27 augustus van start voor de leeftijdsklasse Onder 9 vanaf 8:30 uur. Om 13:30 uur start het toernooi voor teams Onder 11.

Er zijn geen kosten verbonden aan de inschrijving van deze toernooien.

Inschrijven kan via de volgende e-mailadressen:

DOETINCHEM JEUGDVOETBALTOERNOOI ONDER 13 : dumphuisonder13@vv-viod.nl
FIMAX JEUGDVOETBALTOERNOOI ONDER 9 en 11: fimaxonder9en11@vv-viod.nl 

Meer informatie kan men terugvinden op de website van vv VIOD in Doetinchem: www.vv-viod.nl

Indien u vragen heeft, kunt u zich wenden tot de manager PR van vv VIOD:  johnvanderkamp@vv-viod.nl

 

 

Meer toernooien vind je hier