36e SV Heumen internationale jeugdvoetbal toernooi

In Heumen vindt op 27 en 28 mei a.s. voor de 36e maal de internationale jeugdvoetbal happening plaats. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de Euregio Rijn-Waal.

Het belangrijkste is natuurlijk het jeugdvoetbaltoernooi zelf :
De VOF HEUMEN NOORD CUP.   Dit jaar met maar liefst 139
deelnemende teams, waarvan er 39 uit het buitenland komen.

Er wordt gespeeld in zeventien categorieën verdeeld over Onder 19 tot en met Onder 7. Nieuwe deelnemers op het toernooi zijn o.a. Wattenscheid’09 uit Bochum (Duitsland),           Long Riston AFC uit Hull (Engeland), SVE Bazel uit België en RKPSC uit Pannerden (NLD). Uiteraard ook veel teams uit de directe omgeving : Malden, Mook, Overasselt en uiteraard Heumen. De wedstrijden vinden plaats op sportpark de Toppenberg aan de Maasstraat in Heumen en vangen beide dagen aan om 09.00 uur en omstreeks 18.30 uur vinden de laatste finales plaats. Alle wedstrijden staan onder leiding van een mix van ervaren en jonge talentvolle KNVB scheidsrechters. Tijdens het toernooi worden er acties gehouden ten bate van de stichting Mijn Liefste Wens. Deze stichting heeft een duidelijk doel : Het ondersteunen van projecten, die gericht zijn op het welzijn van het zieke kind in de drie Nijmeegse ziekenhuizen. SV Heumen vindt dat zieke kinderen die steun verdienen.

Vrijdagavond 26 mei worden de eerste buitenlandse gasten al ontvangen en organiseert SV Heumen een gala-avond met verkiezing sportman/sportvrouw van het Jaar. Zaterdagavond 27 mei zijn er om 19.00 uur de Praxis Games: een spelcircuit voor Jeugd tot en met 12 jaar. En voor de jeugd ouder dan 12 jaar en de begeleiders een FIFA GAME toernooi. Aan beide attracties kan iedereen meedoen, wel is vooraf opgeven en een eigen bijdrage  voor het goede doel verplicht.

Komt dat zien:  Op zondagavond 28 mei vindt er om 19.30 uur de Praxis Erewedstrijd plaats: SV Heumen heeft een nieuw team: SV Heumen 35+, zij nemen het op tegen een team van binnen- en buitenlandse trainers : SV Heumen 35+  –  SUPER MANAGERS TEAM

Een promotiewedstrijd voor het 35+ voetbal. Daarna wordt deze happening officieel afgesloten in het clubhuis door de voorzitter van SV Heumen.  Voor al deze activiteiten op sportpark de Toppenberg nodigen wij U van harte uit, de entree is gratis.

 

Meer toernooien vind je hier