Ontketend AGOVV laat geen spaan heel van Scherpenzeel (Fotoreeks)

AGOVV is er zaterdag in geslaagd haar laatste thuiswedstrijd te winnen van Scherpenzeel. Op sportpark Berg en Bos werd er geen spaan heel gelaten van middenmoter v.v. Scherpenzeel. De gasten werden met een 4-1 nederlaag naar huis gestuurd.

1e helft
Na een matig begin waarin Scherpenzeel de betere ploeg leek te zijn, kwamen de “Blauwen” tegen de verhouding in op voorsprong. Door een goed ingespeelde bal wist Marco Bosz na 34 minuten de doelman van Scherpenzeel te passeren. Prompt brachten vijf minuten later de gasten de stand gelijk; Tevfik Ceyar zorgde voor de 1-1 wat ook de ruststand zou worden. Lees hier verder

Klik HIER voor meer foto’s

 

Door:  René Hulshoff

Alle uitslagen, de stand en het programma van de klasse vind je op onze klassenpagina.